Despre noi

Află mai multe despre activitatea noastră

Relația avocat-client

Echipa noastră s-a născut din pasiunea pentru drept și dorința de a oferi servicii juridice la cel mai înalt nivel.

Ceea ce ne diferențiază este dorința de a dezvolta o relație durabila cu fiecare client, devenind partenerul acestuia pe termen lung în rezolvarea problemelor profesionale și personale cu caracter juridic. Înțelegem astfel că orice persoană având o problemă juridică are nevoie de un avocat care să îl înțeleagă și să îi rezolve problema cu entuziasm și în cel mai pragmatic mod, oferindu-i totodată un sentiment de siguranță.

Echipa

Echipa noastră este formată din partenerul fondator av. Alexandru Ionescu și avocați cu care acesta colaborează pe diverse proiecte pentru a putea livra un produs juridic complex și la cel mai înalt nivel în cât mai multe domenii de drept. Membrii echipei sunt avocați cu experiență în marile societăți de avocatură, ce au lucrat pe proiecte cu elemente de extraneitate și au acordat asistență juridică unor clienți internaționali, dezvoltând astfel o etică a muncii și o gândire orientată spre acțiune și rezultate. 

Totodată, avocații echipei noastre au fost recunoscuți de clienți ca având o puternică înțelegere a modalității de administrare a unei afaceri și un puternic simț pragmatic în rezolvarea oricărei probleme ce poate să apară într-un cadru business sau juridic.

Ce oferim?

Experiența acumulată de-a lungul anilor de practică în avocatură ne ajută să înțelegem și să venim în întâmpinarea oricărei probleme pe care o poate avea un client, încercând de fiecare dată să găsim cea mai bună rezolvare posibilă și să obținem cel mai bun rezultat pentru acesta.

Ceea ce ne definește este proactivitatea, etica dezvoltată a muncii și tenacitatea în găsirea celei mai bune soluții posibile pentru clienții nostri. Echipa noastră poate reprezenta și oferi consultanță în domenii precum dreptul penal, dreptul civil, dreptul comercial, dreptul muncii, precum și consultanță generală.

Modalitatea de asistență juridică pe care o putem acorda este personalizată pentru fiecare client, putând oferi reprezentare sau consultanță pe o problemă punctuală, un dosar specific sau dezvoltarea unui parteneriat pe termen lung unde putem trata toate problemele juridice ale unui client, sub forma de abonament.

Biroul nostru este situat langă Curtea de Apel București, în zona Națiunile Unite, fiind ușor accesibil cu orice mijloc de transport – comun sau personal.

Contactează-ne

Ai o problemă juridică? Programează o consultație cu avocații noștri.